Ek stel bekend – Volhoubare Vrydae

For my English readers, I will be writing on sustainable and green living under a category called Sustainable Fridays in Afrikaans. I am considering writing this in both English and Afrikaans. If you are interested in seeing this in English, please let me know in the comments section.

Ek het laasjaar, 2018, begin om te skryf oor ‘n volhoubare leefwyse asook die reis na nul-vullis. Ek wil graag hierdie jaar op ‘n meer gereelde basis artikels publiseer oor hierdie onderwerp. Hierdie tipe artikels sal op Vrydae gepubliseer word, alhoewel nie elke Vrydag nie.

Ek is nie Mevrou Perfek as dit kom by ‘n groen lewe nie, maar oor die afgelope paar maande het ek agtergekom klein aksies tel baie. Keer op keer as ek op die punt was om op te gee, het iemand my kom sê hoe hul ‘n verandering gemaak het omdat hul gesien het ek doen dit so. En dieselfde geld vir my, ek kyk na ander mense om my en raak geinspireerd om ‘n verskil te maak. Kom ons inspireer mekaar, kom ons maak die wereld ‘n groener, meer volhoubare plek.

Ek wil in hierdie kategorie met julle raad, produkte, nuus en inspirasie vir ‘n groener lewe deel.

As jy graag dit wil volg, soek die ‘follow’ skakel op my blog, daar is 2, een vir bloggers en een vir e-pos volgers, kies die skakel van jou keuse om gereëlde opdaterings te ontvang.

Onthou ek is ook op sosiale media.

Jy kan my volg op die volgende skakels:

Instagram: Countrylivingsa.blog

Facebook: Country Living In Southern Africa

Twitter: Liza M Roux

Advertisement

6 thoughts on “Ek stel bekend – Volhoubare Vrydae

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.