Trailcam fun – You will never guess all the animals I captured.

After a large amount of animal activity, I found captured by my trail cam, I left it out there for another week. This little game path is teeming with wildlife. Just a short photographic post to show you what I found. Who would have guessed all these animals would all be moving around in the same area? I am in awe.

First up, a Bat-Eared Fox

M2E128A70L0-0.0-0.0
First up, a Bat-Eared Fox

What are you doing there Yellow Mongoose?

M2E160A1L217-0.0-0.0
What are you doing there Yellow Mongoose?

Hello Suricate!

M2E162A1L219-0.0-0.0
Hello Suricate!

Wow. Look at the time this Bat-Eared Fox passed by!

M2E177A1L234-0.0-0.0
Wow. Look at the time this Bat-Eared Fox passed by!

Cape Fox! This is a new one!!

M2E128A70L0-0.0-0.0
Cape Fox! This is a new one!!

Black backed Jackal

M2E128A70L0-0.0-0.0
Black backed Jackal

Cape Fox giving the camera some love. I have so many of these images. The animals all want to cuddle my camera.

M2E128A70L0-0.0-0.0
Cape Fox giving the camera some love. I have so many of these images. The animals all want to cuddle my camera.

Cape Fox having a little scratch

M2E128A70L0-0.0-0.0
Cape Fox having a scratch

Northern Black Korhaan

M2E154A1L211-0.0-0.0
Northern Black Korhaan

Spotted Thick-knee

M2E180A1L237-0.0-0.0
Spotted Thick-knee

Warthog

M2E150A1L208-0.0-0.0
Warthog

Wow!! This has to be my favourite of all, Aardwolf in daylight. Also a new one.

M2E170A1L227-0.0-0.0
Wow!! This has to be my favourite of all, Aardwolf in daylight. Also a new one.

African Wildcat. I am amazed. (Look it the temperature! It’s freezing cold!)

M2E128A70L0-0.0-0.0
African Wildcat. I am amazed
M2E128A70L0-0.0-0.0
African Wildcat!

Lots of Hares captured, I am finishing this post with this one in daylight.

M2E177A1L234-0.0-0.0
Lots of Hares captured, I am finishing this post with this one in daylight.

I have once again left my camera out there. This gamepath is too good to be true.  It would be absolutely superb if I could get an Aardvark to pose for me, but maybe I am pushing my luck now, who knows?

Advertisement

14 thoughts on “Trailcam fun – You will never guess all the animals I captured.

  1. Jip. Die kamera het ‘n beweging-sensor en as iets verby loop neem dit foto’s. Ek het lank gevat voor ek so ‘n besige paadjie gevind het. Nou kan ek nie my geluk glo nie. Wens ek kan al die diere in lewende lywe sien.

   Like

 1. Wow an aardwolf! That is amazi ng! This motivates me to try my camera trap out at the new house! (I already packed it and have no idea which box it is in!!)🙈😜

  Like

 2. Dis fantasties! Veral die Kaapse vos, bakoorjakkals, vaalboskat en die aardwolf! Dis hartsverblydend om te sien dat al hierdie diere steeds in ons velde voorkom. Ek hoop ook vir ‘n erdvark!!

  Like

  1. Dankie Perdebytjie. Ek was eerlikwaar verstom. Ek het glad nie geweet die Kaapse Vosse is ook hier nie en ek het gewonder oor die Vaalboskat. My man het darem al ‘n keer of wat die Aardwolf gesien as hy rondry, maar so bly ek kon hom afneem. Ek het Erdvark spore gesien nou die dag, net op met die paadjie van waar ek die kamera gelos het. Ek hoop hy wil ‘n draai kom maak voor my kamera!

   Liked by 1 person

   1. Dis ‘n ope vraag. Ek dink as die battery hou en die geheuekaart nie vol word nie. My man het eendag vergeet waar hy ‘n kamera uitgesit het en 6 maande+ later hom weer opgespoor. Die kamera het aanhou neem in wind en weer. Die gras het al langer gegroei en die kamera het iewers geskuif en half skeef verder geneem. Ons het ook uitstekende fotos gekry daarop, Otters, likkewane en ‘n Rooikat onder andere. Moet eintlik kyk of ek nog daardies fotos het. Dit sal ‘n goeie storie maak.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.